Et nytt styre overtok i begynnelsen av desember ansvaret på Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter. Etter at det tiltrådte har det vært jobbet aktivt med å få kontroll over situasjonen ved senteret som ble betegnet som å være i en kritisk situasjon med behov for umiddelbare tiltak. Styret har satset på å sørge for at det er grunnlag for videre drift. De politiske organene i fylkeskommunen orienteres nå om arbeidet til det nye styret og dets vurderinger av veien videre.

Arbeidet med å sikre grunnlag for videre drift er etter styrets mening ikke sluttført. Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter.har imidlertid fått en god start og har nå god beskjeftigelse frem til påske. Samtidig vil de viktigste kundene få avklart hvilke bevilgninger de får fra Riksantikvaren i løpet av første kvartal. Senteret vil arbeide aktivt med å sikre nye oppdrag fra eksisterende kunder på grunnlag av disse bevilgningene. Bredalsholmen fotografert fra fly

Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter vil i tillegg jobbe aktivt mot andre mulige kundegrupper. Et viktig punkt i de nye rammeavtalene er at et hvert oppdrag skal kunne avsluttes med at båten kan tas ut av dokk. På den måten sikrer man at dokka er tilgjengelig for nye oppdrag.

Styret har en målsetning om å ha en ny daglig leder/teknisk leder på plass høsten 2010.

Styret gjennomfører også en gjennomgang av langsiktig kompetansebehov i de ulike avdelingene. Videre må styret avklare hvilken bemanning Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter kan forsvare å ha innenfor de ulike avdelingene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer