Guttelaget fra Vennesla videregående skole overrasket alle da de gikk til topps i Sørlandsmesterskapet i fotball fredag 19.mars. I dette mesterskapet møtes skolelag fra de videregående skolene i Aust- og Vest-Agder. Venneslaelevene feide unna all motstand fra etablerte spillere på idrettslinjene i Sirdal og på KKG. Ikke rart at de etter hvert gikk under navnet "overraskelseslaget". I finalen møtte de tøff motstand fra Arendal videregående skole. Det sto 1-1 etter ordinær spilletid, men venneslaguttene vant straffespark-konkurransen. Vedbjørn Rosseland satte inn det avgjørende straffesparket.

Disse deltok på gullaget:
Jon Vertrhus 3STA
Knut Emil Lie 3STA
Karl Christian Langevold, 3STA
Halvor Homme 3STB
Håkon Rygg 3STC
Joakim Vigsnes 1STB
Vedbjørn Rosseland 2TPA

Jentelaget gjorde også en hederlig innsats, men måtte se seg slått i bronsefinalen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer