Tredje-klasseelevene ved Sirdal videregående skole arrangerer i år igjen «Tour de Sirdal». Sykkelrittet går over to dager, med temporitt på fredag 23. april, og fellestart på lørdagen. -Arrangementet blir omlag identisk med de foregående to årenes arrangementer. -Fjorårets Tour de Sirdal ble en kjempesuksess, og vi satser på at årets tour blir minst like bra. Spesielt den siste tiden har det blitt mye jobbing for å få ting på plass til den første temposyklisten legger i vei fra startstedet i Tonstadvegen fredag 23. april klokken 18.00, sier Andreas Mjåland, Lasse Tangerås og Trond Kristensen i arrangementskomitèen til Sirdølens nettavis.

Temporittet er på omlag 12 kilometer mens løypa til fellesstarten er på drøye 60 kilometer og går Tonstad-Tjørhom-Tonstad. I tillegg er det mosjonsritt tur-retur Lindeland og barneritt for de yngste i Tonstad sentrum.

Arrangementet inngår som en del av faget «ledelse og instruksjon» og blir gjennomført av de 18 avgangselevene. -Målet med Tour de Sirdal er ikke bare å skape et sykkelritt, men heller et kulturarrangement som samler både mosjonister og aktive, unge og gamle. Dette skal være for alle uansett alder og nivå. Derfor vil det bli mosjonsritt, barneritt og eliteklasse, sier arrangørene..

Flere opplysninger finner en på www.tourdesirdal.comTourdesirdal

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. april 2010 | Skriv ut siden

1315