I en pressemelding fra Distriktsleder Liv Skare Falkum i Trygg Trafikk informeres det om at det ikke skjedd noen dødsulykker i trafikken i Vest-Agder i mars måned. I mars i fjor var det heller ikke omkomne på veiene i Vest-Agder. I hele 2009 omkom 13 personer i trafikken i Vest-Agder. Det er det samme antallet som er omkommet hvert år siden 2006. I hele landet har 43 personer mistet livet i trafikkulykker hittil i år. Det er fem flere enn på samme tid i fjor.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer