Sissil Agnethe Andersen, soom går i tredje klasse på Kristiansand katedralskole Gimle, er valgt ut via Kristiansand Vest Rotaryklubb til å delta på en ukes seminar på Carroll University, Wisconsin USA. Hun var èn av to søkere som søkte fra KKG i år. Seminaret varer en uke fra 26.juni og det vil få deltakere fra mange land. Foruten utvekslingselever gjennom Rotary deltar amerikansk ungdom og andre som kommer direkte fra hele verden.

World Affairs Seminar har forelesere av høy internasjonal standard. Av tema for seminaret kan nevnes forelesninger om kritisk bruk av media, ledertrening samt globale økologiske og økonomiske tema. Med så mange ungdommer samlet blir det selvfølgelig også lagt opp til sosiale aktiviteter.
Kilde KKG

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. april 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer