Sissil Agnethe Andersen, soom går i tredje klasse på Kristiansand katedralskole Gimle, er valgt ut via Kristiansand Vest Rotaryklubb til å delta på en ukes seminar på Carroll University, Wisconsin USA. Hun var èn av to søkere som søkte fra KKG i år. Seminaret varer en uke fra 26.juni og det vil få deltakere fra mange land. Foruten utvekslingselever gjennom Rotary deltar amerikansk ungdom og andre som kommer direkte fra hele verden.

World Affairs Seminar har forelesere av høy internasjonal standard. Av tema for seminaret kan nevnes forelesninger om kritisk bruk av media, ledertrening samt globale økologiske og økonomiske tema. Med så mange ungdommer samlet blir det selvfølgelig også lagt opp til sosiale aktiviteter.
Kilde KKG

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. april 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer