Sissil Agnethe Andersen, soom går i tredje klasse på Kristiansand katedralskole Gimle, er valgt ut via Kristiansand Vest Rotaryklubb til å delta på en ukes seminar på Carroll University, Wisconsin USA. Hun var èn av to søkere som søkte fra KKG i år. Seminaret varer en uke fra 26.juni og det vil få deltakere fra mange land. Foruten utvekslingselever gjennom Rotary deltar amerikansk ungdom og andre som kommer direkte fra hele verden.

World Affairs Seminar har forelesere av høy internasjonal standard. Av tema for seminaret kan nevnes forelesninger om kritisk bruk av media, ledertrening samt globale økologiske og økonomiske tema. Med så mange ungdommer samlet blir det selvfølgelig også lagt opp til sosiale aktiviteter.
Kilde KKG

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. april 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer