Søknadene frå skiskytterne om å få utdanning i Sirdal har alltid vært god. I år er det imidlertid en
Roger Grubben
Roger Grubben
merkbar økning i søknadene fra langrennsutøvere. -Det er sju i første klasse som satsar på langrenn. Der er det også 10-14 skiskyttarar, sier idrettslærer Roger Grubben. I tillegg er det nye søkere i både 2. og 3. klasse. Flere av dem kommer fra østlandet frå og et par har også sluttet på Lillehammer for å satse på Sirdal.
Når elevantallet øker kan det når det gjelder innkvartering bli nødvendig at skolen igjen må ta i bruk Monan Elevheim.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. april 2010 | Skriv ut siden

Alle nye bussar skal ha plass for rullestol. Bussane skal elles ha anten låggolv og rampe, eller vera utstyrt med heiseordningar. Dette er nokre av krava i ei ny forskrift om universell utforming av køyretøy som vert nytta i rutedrift med buss. Forskrifta omfattar ekspressbussar og såkalla ”forstadsbussar” (bussar i klasse II og III). For bybussar (bussar i klasse I) gjeld det frå før eigne reglar, skriver Samferdelsdepartementet i en pressemelding.

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer