Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/toparea.cshtml)

Kristiansand katedralskole Gimle er i år igjen en av 25 skoler som er tatt ut til den norske sesjonen i europeisk ungdomsparlament (EYP). Ulike europeiske og internasjonale politiske spørsmål skal behandles under samlingen. Fire elever vil representere Kristiansand katedralskole Gimle i Bergen 15.-17. septemer. Elevene på bildet er fra venstre: Pål Ezzari, Shaghayegh Yousefi, Jannike Arnesen og Turi Pettersen.

Flere tema står på dagsorden under samlingen – blant annet konflikten i Gaza, Europas tilgang på rent vann i framtiden, klimaendringer og eldrebølgens utfordringer Europas økonomi og velferd. Alt vil foregå på engelsk. Laget fra KKG har også mulighet til å gå videre til europeiske sesjoner enten i Ukraina eller Hellas.

Vil du vite mer kan du besøke eyp.no.
EYP-banner

av Bakken, Arne og Torkelsen, Jan H., publisert 25. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer