Vennesla videregående skole samlet inn rundt 102 000 kroner på to timer i aksjon mot kreft tidligere i år. Hundre prosent av bøssebærerne under aksjonen var russ og de satte ny innsamlingsrekord for Krafttak mot kreft i Vennesla! Det viser med all tydelighet hvilket engasjement og pågangsmot dagens unge har. Jeg synes det er grunn til å rose russen opp i skyene for pågangsmotet og samfunnsengasjementet de viser. Ungdommen i dag har en empati med andre som virkelig imponerer, sier Robert Natvig som er aksjonsleder i Kreftforeningen seksjon Sør-vest.

Natvig opplyser at det er krevende å rekruttere bøssebærere. Kreftforeningen seksjon Sør-vest har derfor hovedsakelig henvendt oss seg russen som gruppe. Vi er blitt møtt med fantastisk respons i hele vårt område. Tilnærmet alle bøssebærerne i vår region har vært russ, som altså samlet inn imponerende beløp. Kreftforeningen er en organisasjon som hovedsakelig er basert på innsamlede midler. Årlig bruker vi ca. 250 millioner kroner til våre tre hovedformål: Å bidra til at færre får kreft, bidra til at flere overlever, og sikre best mulig livskvalitet for kreftrammede og deres pårørende, sier Natvig.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer