Agder har oppnådd landets beste resultater for sitt Female Future program. Resultatene av en nasjonal måling blant alle landets deltakere viser at agderdamene har hatt best karriereutvikling og fått flest tilbud om styreverv. 70 prosent av de 96 som har svart viser at de har hatt progresjon i sin karriere og tilbud om styreverv, melder NHO Agder. Vest-Agder fylkeskommune er en av samarbeidspartnerne bak programmet.

NHO-direktør John G. Bernander er kjempestolt over resultatene og mener det viser to ting: -Det

John G Bernander
ene er at jentene på Agder er flinkere enn andre steder i landet.Det andre er at bedriftene har tatt godt i mot jentene, og tatt godt vare på dem. De er åpne for impulsene og mulighetene som jentene representerer, sier Bernander.

120 kvinner har vært gjennom lederutviklingsprogrammet Female Future Agder. På landsbasis har 1150 damer deltatt.
Female future - banner

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden