Fylkestinget ga i dag klart uttrykk for at Vest-Agder fylkeskommune vil ha dampskipet ”Hestmanden” ferdigstilt som krigsseilernes minnesmerke så snart som praktisk mulig. Fylkestinget besluttet at fylkeskommune skal anmode Riksantikvaren om å godkjenne et tilbud med en kostnadsramme på 22,5 millioner kroner fra Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter for restaurering av skipet ut fra at skipet skal ligge ved kai. Vest-Agder fylkeskommune vil tilby seg å forskottere Riksantikvarens tilskudd under forutsetning av en utbetalingsplan med seneste utbetaling i 2013.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer