Han viste til at staten krever at et museum må være en del av en konsolidert enhet for at staten skal øke sitt tilskudd og at Vest-Agder fylkeskommune også har hatt dette som politikk siden 2005. -Dersom Kristiansand kommune bevilget mer midler til å drifte Kanonmuseet, ville det vært et godt forhandlingsgrunnlag for Vest-Agder-museet IKS til å be om økt tilskudd fra fylkeskommunen. Dette ville igjen kunne utløst en økning av statstilskuddet til Vest-Agder-museet, og som ville kunne tilført Kanonmuseet økte rammer. Løsningen av denne saken ligger altså i Kristiansand kommune. Jeg mener vi bør følge Vest-Agder museets linje i denne saken, fastslo Thore Westermoen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer