Fylkestinget besluttet onsdag at en fra Vest-Agder fylkeskommunes side er enig i at stiftelsene Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester søker om omdanning av stiftelsene til opphør. Fylkeskommunen må, som en av stifterne, uttale seg om en slik omdanning. Dette er et ledd i prosessen med å få på plass en organisasjonsmodell for Kilden IKS som forutsetter ”fellesdrift” under ett styre mellom institusjonene Agder Teater AS og stiftelsene Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester. Fylkestinget behandlet denne organisasjonsmodellen i april i fjor og ga den da sin prinsipielle godkjenning.

av admin, publisert 16. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer