Fylkestinget besluttet onsdag at en fra Vest-Agder fylkeskommunes side er enig i at stiftelsene Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester søker om omdanning av stiftelsene til opphør. Fylkeskommunen må, som en av stifterne, uttale seg om en slik omdanning. Dette er et ledd i prosessen med å få på plass en organisasjonsmodell for Kilden IKS som forutsetter ”fellesdrift” under ett styre mellom institusjonene Agder Teater AS og stiftelsene Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester. Fylkestinget behandlet denne organisasjonsmodellen i april i fjor og ga den da sin prinsipielle godkjenning.

av admin, publisert 16. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer