Det ble i ettermiddag meldt om en mindre opptrapping av streiken .Musikernes Fellesforbund har varslet at de tar ut 4 av sine medlemmer med virkning fra tirsdag 8. juni. Også Utdanningsforbundet tar tilsammen 12 medlemmer i Vest-Agder fylkeskommune. Ellers er det ingen endringer.Så langt har det blitt gitt dispensasjon til å kunne avvikle alle privatisteksamener. For informasjon om undervisning/eksamen må elever i den videregående skolen sjekke It's learning på sin egen skole. Dersom de er usikre må de kontakte skolen eller møte opp om morgenen for avklaring.Tilsammen er omlag 450 ansatte (primært ved de videregående skolene i Kristiansand) i Vest-Agder fylkeskommune tatt ut i streik.

av Macdonald, Cheryl, publisert 3. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer