Søgne skolekorps underholdt med flere flotte melodier og ordføreren og fylkesordføreren stod for åpningen med tradisjonell snorklipping. Det fremmøte publikum fikk i tillegg til flott korpsmusikk utdelt hver sitt fleksikort med ti bussturer samt t-skjorter. Bløtkake hørte også med.
Ordfører Larsen trakk i sin tale frem det gode samarbeidet i Knutepunkt Sørlandet som en av forutsetningene for at det har vært mulig å få til dette anlegget.

Direktør i Agder kollektivtrafikk Siv Wiken visualiserte i sin tale at hvis parkeringsplassen er full av biler vil dette bety at passasjerene fyller opp fire busser. Dette vil således være med på å redusere klimagassutslippene i regionen.

Flere av tilhørerne ga uttrykk for at anlegget var en god ide og noe de kom til å benytte seg av. Ved å kunne parkere på anlegget kan man lettere kombinere busskjøring til jobb med en handletur på Tangvall på veg hjem, trakk en av tilhørerne frem.
Tangvall park&ride snorklippingOrdfører Solveig Kjelland Larsen klipper snoren assistert av miljøvernsjef Øystein Holvik og fylkesordfører Thore Westermoen

av Knutsen, Steinar Tekst og fotos, publisert 11. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer