Søgne skolekorps underholdt med flere flotte melodier og ordføreren og fylkesordføreren stod for åpningen med tradisjonell snorklipping. Det fremmøte publikum fikk i tillegg til flott korpsmusikk utdelt hver sitt fleksikort med ti bussturer samt t-skjorter. Bløtkake hørte også med.
Ordfører Larsen trakk i sin tale frem det gode samarbeidet i Knutepunkt Sørlandet som en av forutsetningene for at det har vært mulig å få til dette anlegget.

Direktør i Agder kollektivtrafikk Siv Wiken visualiserte i sin tale at hvis parkeringsplassen er full av biler vil dette bety at passasjerene fyller opp fire busser. Dette vil således være med på å redusere klimagassutslippene i regionen.

Flere av tilhørerne ga uttrykk for at anlegget var en god ide og noe de kom til å benytte seg av. Ved å kunne parkere på anlegget kan man lettere kombinere busskjøring til jobb med en handletur på Tangvall på veg hjem, trakk en av tilhørerne frem.
Tangvall park&ride snorklippingOrdfører Solveig Kjelland Larsen klipper snoren assistert av miljøvernsjef Øystein Holvik og fylkesordfører Thore Westermoen

av Knutsen, Steinar Tekst og fotos, publisert 11. juni 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Kristin Tofte Andresen
  av jto, 22.11.19

  Ser både utfordringer og muligheter når en ny handlingsplan for Agders fylkesveier skal lages

  Les mer
 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer