I løpet av juli i år kan interesserte igjen være med på en omvising utenom det vanlige på Gimle Gård i Kristiansand med skuespiller Inger-Helen Kilsti og musikker Espen Sørensen. De timeslange forestillingene starter ved inngangsdøra, der publikumet blir møtt av en tjenestepike som jobbet på Gimle sommeren 1801. Det er ikke ofte hun vil oppføre seg så skikkelig som her. Turen går nå gjennom alle rom i herregårdens første og andre etasje; og publikum blir underhold av en ivrig ung tjenestepike som forelsker seg i musikeren. Han spiller for henne, hun synger for han, de danser sammen - mens besøkende egentlig får en grundig innblikk i gårdens spennende historie.

Forestillinger spilles på følgende dager, alltid kl 12.00, 14.00 og 16.00
Lørdag, 03.07. og søndag, 04.07.
Lørdag, 10.07. og søndag, 11.07.
Lørdag, 17.07. og søndag, 18.07.
Tjenestepiken og musikeren har funnet hverandre

av Katrin Pabst og Jan Torkelsen, publisert 2. juli 2010 | Skriv ut siden