Fredag 13. august møtes politikere og administrasjon fra det offentlige, representanter fra lag og organisasjoner, kulturinstitusjoner, ildsjeler og kulturbærere til dagskonferansen ”Framtidsbygda 2010” på Evjemoen. Konferansen setter lys på ungdom, bolyst og kultur som innsatsmiddel for attraktivitet og tilhørighet. Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom fylkeskommunene og fylkesmennene på Agder med Setesdal Regionråd, Innovasjon Norge og KS Agder som medarrangører. Det er ingen deltakeravgift. Les mer her

av admin, publisert 1. juli 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Havkraft
  av jto, 05.11.19

  Positiv høringsuttalelse om åpning for fornybar energi til havs

  Les mer
 • Vennesla Attraksjonsutvikling Illustrasjon
  av jto, 10.10.19

  Støtte til attraksjonsutviklings-prosjekt i Vennesla

  Les mer
 • Norges Lover Stilistisk Forsidebilde
  av jto, 27.09.19

  Positiv høringsuttalelse til at antall rovviltnemder blir justert

  Les mer