Fredag 13. august møtes politikere og administrasjon fra det offentlige, representanter fra lag og organisasjoner, kulturinstitusjoner, ildsjeler og kulturbærere til dagskonferansen ”Framtidsbygda 2010” på Evjemoen. Konferansen setter lys på ungdom, bolyst og kultur som innsatsmiddel for attraktivitet og tilhørighet. Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom fylkeskommunene og fylkesmennene på Agder med Setesdal Regionråd, Innovasjon Norge og KS Agder som medarrangører. Det er ingen deltakeravgift. Les mer her

av admin, publisert 1. juli 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Skibmannsheia
  av jto, 04.09.19

  Bidrar til å utvikle Skibmannsheia i Lindesnes til regionalt turmål

  Les mer
 • Forsideutsnitt Kommuneplan Lindesnes
  av jto, 30.08.19

  Positiv anbefaling av forslag til kommuneplanens samfunnsdel for nye Lindesnes

  Les mer
 • Lindesnes Kommune Arealdel
  av jto, 17.06.19

  Anbefaler Lindesnes kommune å stille arbeidet med kommuneplanens arealdel i bero

  Les mer