I 2002 ble det dokumentert et behov for oppgradering av rekkverk og brodekke på Vigeland bro. I tillegg ble det påpekt behov for utvidelse fra dagens ett felts bro til to felt. I 2007 ble det utarbeidet et forprosjekt der grunnlaget var to kjørefelt med dobbeltsidig gangfelt.

I 2009 bevilget Staten 25 millioner kroner igjennom tiltaksmidler, til ny bro på Vigeland. Etter at tilbudsprisene på bygging av broen ble åpnet i juni, viser det seg at prosjektkostnaden er på om lag 37 millioner kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer