Ulltveit-Moe har hatt mange funksjoner i sine vel 34 år i fylkesadministrasjonen. Han var kontorleder ved Fylkesrådmannens kontor 1 1982 og 1983. Sommeren 1991 begynte han som kontorsjef ved fylkesskolesjefens kontor. Store deler av 1993 var han konstituert fylkesskolesjef. Fra 1994 til 2002 var han daglig leder av Vest-Agder fylkespensjonskasse. De seneste årene har han arbeidet som juridisk seniorrådgiver.

På et avslutningsarrangement på Bragdøya nylig ble veteranen takket av mange kolleger og

Personalsjef Odd Joar Svensson taler til Eiliv Ulltveit-Moe
Personalsjef Odd Joar Svensson holdt en munter tale til Eiliv Ulltveit-Moe på avslutningsarrangementet på Bragdøya.
samarbeidspartnere for fremragende innsats, vilje til å stå på og til å samarbeide. En av de eksterne deltakerne på avslutningsfesten salgsleder Rune Rosberg i Kommunal Landpensjonskasse kunne opplyse at alle i KLP i Bergen har hørt navnet Eiliv Ulltveit-Moe-

-Jeg har hatt mye å gjøre med Ulltveit-Moe i mange år. Han er krevende, men også svært innsiktsfull. Han kan ha et gnistrende temperament, men det går ikke lang tid før det er glidd over og han er smørblid igjen. Det er imidlertid alltid andres interesser og ikke egne han alltid har stått på for, sa Rosberg.

-Da jeg flyttet til Kristiansand i 1976 etter å ha arbeidet noen år i Troms syntes jeg folk i byen snakket dansk, sier Ulltveit-Moe. Nå har jeg bodd her siden og det å få arbeide i Vest-Agder fylkeskommune betegner han som både hyggelig og spennende. -Den fylkeskommunen jeg har arbeidet i har vært preget av ansatte med solid og bred kompetanse. De ansatte har blitt vist stor tillit, sa Ulltveit-Moe som takket for varme ord og gode hilsener og ønsket kolleger og samarbeidspartnere lykke til videre.
Avslutningsarrangement for Eiliv Ulltveit-Moe på BragdøyaEiliv Ulltveit-Moe ble takket av mange kolleger og samarbeidspartnere under et avslutningsarrangement på Bragdøya i Kristiansand nylig.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. august 2010 | Skriv ut siden