Gjennom henvendelser har Demokratene blitt kontaktet av unge funksjonshemmede elever i den videregående skole som ikke får lån og stipend fra Statens Lånekasse fordi de, som en følge av sine funksjonshemninger, må bruke lenger tid enn "normert" på sine studier. Vil fylkesordføreren ta noen politiske initiativ - for å gi de funksjonshemmede elvene samme rettigheter til lån og stipend fra Statens Lånekasse som de funksjonsfriske elevene gis i dag? Dette spørsmålet rettes til fylkesordfører Thore Westermoen i en interpellasjon fra fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer