I et ekstraordinært møte i dag sa samtlige representanter i fylkesutvalget i Vest-Agder nei til at det skal opprettes en ny bomstasjon på E-18 mellom Lillesand og Kristiansand. Utvalget gikk enstemmig inn for et forslag fra Arbeiderpartiet hvor Vest-Agder fylkeskommune tilbyr seg å forskuttere planleggingsmidler til E-18 mellom Arendal og Tvedestrand med inntil ti millioner kroner. Dette for at strekningen kan bli prioritert i Nasjonal transportplan for perioden 2014 til 2023 med prioriteringene fra en samlet landsdel. Fylkesutvalget forutsetter at forslaget om en ny bomstasjon frafalles.

1280

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer