I et ekstraordinært møte i dag sa samtlige representanter i fylkesutvalget i Vest-Agder nei til at det skal opprettes en ny bomstasjon på E-18 mellom Lillesand og Kristiansand. Utvalget gikk enstemmig inn for et forslag fra Arbeiderpartiet hvor Vest-Agder fylkeskommune tilbyr seg å forskuttere planleggingsmidler til E-18 mellom Arendal og Tvedestrand med inntil ti millioner kroner. Dette for at strekningen kan bli prioritert i Nasjonal transportplan for perioden 2014 til 2023 med prioriteringene fra en samlet landsdel. Fylkesutvalget forutsetter at forslaget om en ny bomstasjon frafalles.

1280

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer