Seksjonssjef i Jernbaneverket, Helge Bontveit uttalte i går til Tvedestrandsposten at flere jernbanestasjoner i Agder står i faresonern for å bli lagt ned. Det gjelder fire små stasjoner i Vest-Agder og to i Aust-Agder, opplyses det. I følge Bontveit er Jernbaneverket nå i starten av en utredning av stasjonsstrukturen både på Sørlandsbanen og andre jernbanestrekninger her i landet. Jernbaneverket skal arrangere et arbeidsmøte med NSB og fylkeskommunene i Agder og Rogaland i Kristiansand 2. september.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer