Seksjonssjef i Jernbaneverket, Helge Bontveit uttalte i går til Tvedestrandsposten at flere jernbanestasjoner i Agder står i faresonern for å bli lagt ned. Det gjelder fire små stasjoner i Vest-Agder og to i Aust-Agder, opplyses det. I følge Bontveit er Jernbaneverket nå i starten av en utredning av stasjonsstrukturen både på Sørlandsbanen og andre jernbanestrekninger her i landet. Jernbaneverket skal arrangere et arbeidsmøte med NSB og fylkeskommunene i Agder og Rogaland i Kristiansand 2. september.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer