- padlekurs- utleie av kajakk- utleie av hytter Kristiansand og opplands turistforening (KOT) har et velkjent hytte- og turstinett på fjellet, men de har også interessante tilbud til deg som ønsker å bli bedre kjent med kysten vår. Denne tiden er jo også den fineste….

Å padle på seinsommeren og høsten er en opplevelse – da kan du igjen få oppleve stillhet og ro på sjøen.

Benytt anledningen til å være med på et kurs i kajakkpadling i regi av KOT.

På kurset vil du få kyndig opplæring i hvordan du skal behandle kajakken, forskjellige teknikker og spesielt forhold knyttet til sikkerhet. Etter avsluttet kurs får du Norges padleforbunds Våttkort.

Kurset avholdes over 3 kvelder (25. august, 1. og 8. september) i Topdalsfjorden.

Oppmøte Hamresanden Camping og påmeldingsfristen er 18. august. Det er fortsatt noen få ledige plasser hvis du er rask! Ta kontakt med KOT tlf: 38 12 07 50.

KOT leier også ut kajakker. Utleieprisen er kr 200 pr døgn og dette inkluderer 1 kajakk, 1 padleåre, 1 spruttrekk og en padlevest. Kajakken leies ut t.o.m. september og kan maks leies for en uke av gangen.

Kajakkene må hentes og leveres på Tømmerstø. Leietaker må ha våttkort eller dokumentere tilfredsstillende padleerfaring før leie innvilges.

Hvis du ønsker det kan du også leie hytter på Tømmerstø hvor KOT har 2 hytter.

Begge hyttene har enkel standard. Det er innlagt strøm og leieforholdet er basert på selvhushold. Hovedhytta har 3 soverom med 6 sengeplasser, stue med sofa, spiseplass og vedovn. På kjøkkenet finner du kjøleskap, hybelkomfyr og kjøkkenutstyr. Du må selv ta med deg det du trenger til overnattingen. Annekset ligger med utsikt utover sjøen. Her er det ett soverom med plass til 4, stue med sittegruppe og spiseplass, samt kjøkkenkrok med kjøleskap og hybelkomfyr. Utleiekajakkene ligger også her.

Ved brygga kan du fortøye båt eller ta i land kajakker hvis du kommer sjøveien.

Brygga er åpent tilgjengelig for alle.

Tømmerstø ligger ca 15 min kjøring fra Kristiansand sentrum. Det er parkering for bil ca 300 meter fra hytta.

Bussen tar ca 30 min og du kan bruke buss nr 17 og M3/17. Rutetidene finner du på 177-agder.

Leieprisen eksempelvis for en helg i hovedhytta er 2200,- kr og i annekset 1100,- kr. Strøm er inkludert i leieprisen. Du kan også leie hyttene for et lengre tidsrom.

Kontakt KOT for nærmere informasjon på tlf: 38 12 07 50 eller mail@kot.no

Du finner også mer info om KOT tilbud på deres hjemmeside www.kot.no

av admin, publisert 16. august 2010 | Skriv ut siden