Det er Kristiansand kommune og Vest-Agder fylkeskommune som har forslått prosjektene og som må finne dekning for egenandelen på 25 prosent. Begge søknadene gjelder felles prosjekt om helhetlig tilrettelegging i Kristiansand med et samlet søknadsbeløp på 7,5 millioner kroner, fordelt med 3 millioner kroner på Kristiansand og 4,5 millioner kroner på Vest-Agder fylkeskommune. Tiltakene og prioriteringene er i tråd med vedtatt Strategi- og handlingsplan for universell utforming på samferdselsområdet for perioden 2010 til 2013.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer