Etter at skuespiller Inger-Helen Kilsti og musiker Espen Sørensen har gjennomført nærmere tjue forestillinger på Gimle Gård i Kristiansand bare i juli i år, har opplegget blitt en kjent del av Vest-Agder museets formidlingsvirksomhet. Det kan nå også bookes av bedrifter som ønsker et noe annerledes arrangement. Vest-Agder-museet Gimle Gård tilbyr grundig informasjon om herregården Gimle og dens interiør og beboere som "omvising utenom det vanlige" også til bedrifter og private som ønsker å tilby sine ansatte eller gjester et noe annerledes arrangement.

av admin, publisert 13. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer