Fredag 27.august klokken 20.00 arrangerer Sørlandske Sommernetter solistkonsert med Vamp, med fullt Kristiansand Symfoniorkester og talenter i Kjuttaviga i Dyreparken i Kristiansand. Knut Marius Djupvik, også kjent under kallenavnet Kaptein Knut er en sanger som det er en glede å oppleve. Maylen Rusti betegnes som ei dame som er kommet fra ingenstedet til å bli en av de dominerende damene på Kristiansands musikkscene." Charlotte Bredesen er en fremragende sanger. Hun har store deler av sin utdanning fra UiA.

Brann ved mandal videregående skole natt til lørdag 19. april.
Brann ved Mandal videregående skole natt til lørdag 19. april.
 Brannen får ingen konsekvenser for undervisning, forteller rektor Helga Karin Ahlsen. - Søndag hadde personalet ennå ikke full oversikt over det som var lagdet i den totalskadde bygningen. - Som skoleeier har vi fått satt opp sperringer og vi har bedt vaktselskapet ta noen flere runder for å sikre at ikke uvedkommende tar seg inn eller at noen blir skadet forteller Ahlsen. - Nå skal politiet etterforske saken, men vi vet at et skur ble påtent på ungdomsskolen like ved. Og natt til søndag var det nok en brann i Mandal. Nå får vi bare avvente politiets etterforskning sier rektor som er glad brannen ikke vil gå ut over den ordinære undervisningen ved skolen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. august 2010 | Skriv ut siden