I finansieringsplanen for å bygge Mandals nye kulturhus Buen var det lagt opp til at 50 millioner kroner skulle dekkes gjennom statlige tilskudd. Disse midlene har latt vente på seg. I.2009 vedtok fylkestinget å garantere for 20 millioner kroner av det forventede statstilskuddet fordi Kulturdepartementets behandling av søknaden om tilskudd ikke var ferdigbehandlet. Departementet har ennå ikke tatt stilling til søknaden, og det er ikke gitt signaler fra departementet om at tilskudd vil bli tildelt. Fylkestinget vedtok i dag en revidert utbetalingsplan, for garantibeløpet og et tilskuddsbeløp på 20 millioner kroner, som i stedet for å være avsluttet i 2013 forlenges til 2015. Utbetalingsplanen er forelagt administrasjonen i Mandal kommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer