Elevene er på skolen for å lære, og Lister videregående skoles første rektor skal gjøre sitt til at læringstrykket holdes oppe. Etter 30 år i hovedstaden er Elin Stavrum på plass i rektorstolen på Lister videregående skole. For tiden bruker hun de fleste av ukens dager i Flekkefjord - men hun skal etter hvert oppholde seg på også på de fire øvrige undervisningsstedene: Eilert Sundt, Farsund, Kvinesdal, Lista og Lyngdal, skriver Agder-journalist Erik Thime i et intervju han har oversendt for presentasjon på fylkeskommunens nettside

av admin, publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer