Innenfor den økonomiske rammen som er bevilget av Vest-Agder fylkeskommune for 2009, har Husflidskonsulenten i Vest-Agder blant annet deltatt i produksjonen av draktutstillingen ”Fremmed sus i serken” på Vest-Agder-museet avdeling Mandal. Hun har gjennomført en turne med Den kulturelle skolesekken hvor 411 elever har gjennomgått opplegg med draktutstillingen ”Fremmed sus i serken” og lært om hvordan folk i Vest-Agder gikk kledd på 1700- og 1800-tallet. Hun har hatt omvisninger i draktutstillingen for foreninger og lag. Videre har hun bistått fylkeskommunen med montering av en samisk vandreutstilling i Den kulturelle skolesekken. og med produksjon av fane til en arkeologisk utstilling på Nordberg Fort. I tillegg har konsulenten bidratt med opplegg på Vest-Agder-museet sin Museumsdag.

av admin, publisert 25. august 2010 | Skriv ut siden