Telemarks fylkesordfører Gunn Marit Helgesen (H) har annonsert at hun stiller som presidentkandidat til CPMR - konferansen for europeiske kystregioner, på generalforsamlingen i begynnelsen av oktober. Helgesen er i dag 1.visepresident i organisasjonen. CPMR er en interesseorganisasjon for perifere og maritime regioner i Europa med 160 medlemmer fra 28 land, deriblant også Agder-fylkene. Organisasjonen anses for å ha stor innflytelse i forhold til EUs institusjoner i Brussel.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer