Daglig leder i Lister Bompengeselskap AS Gunnar Haddeland opplyser at det i løpet av årets sju første måneder totalt har vært en nedgang i antall bompasseringer i Listerbommene. Så langt har det vært en nedgang på 1,6 prosent samlet for bommene på E-39 på Kvinesheia og ved Spind på Fv-43 mellom Lyngdal og Farsund. – Det er imidlertid gledelig å kontatere at sommertrafikken har tatt seg opp på E-39. Her var det god trafikkvekst i mai, juni og juli. I juli var økningen på 2,2 prosent i forhold til samme måned i fjor, sier Haddeland.

På Fv-43 har trafikken vært mindre enn i fjor hele året så langt. Totalt er reduksjonen i bompengepasseringer på 3,5 prosent i løpet av årets sju første måneder. Hadde land tror dette kan skyldes at en god del av trafikken kjører Fv465 gjennom Ravneheitunnelen.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer