Kommunal- og regionalministeren inviterer fylkeskommunane til å gjennomføre prøveprosjekt med føraropplæring i vidaregåande skule. Fylkeskommunane kan søke Kommunal- og regionaldepartementet om inntil 200.000 kroner til å gjennomføre prøveprosjektet. Rundt ti fylkeskommunar vil bli plukka ut til å delta. Søknadsfristen er 31. august. - Målet med prosjektet er å gjere trafikkopplæring for distriktsungdom meir tilgjengeleg, meir effektiv og billigare for elevane, seier statsråd Liv Signe Navarsete i ei pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer