Kommunal- og regionalministeren inviterer fylkeskommunane til å gjennomføre prøveprosjekt med føraropplæring i vidaregåande skule. Fylkeskommunane kan søke Kommunal- og regionaldepartementet om inntil 200.000 kroner til å gjennomføre prøveprosjektet. Rundt ti fylkeskommunar vil bli plukka ut til å delta. Søknadsfristen er 31. august. - Målet med prosjektet er å gjere trafikkopplæring for distriktsungdom meir tilgjengeleg, meir effektiv og billigare for elevane, seier statsråd Liv Signe Navarsete i ei pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer