Det er godt med gode naboer. Ved Sirdal videregående skole på Tonstad har det vært et problem med at garasjen har blitt for liten. Nå er heldigvis problemet i ferd med å bli løst. Naboskolen Byremo videregående skole på Byremo i Audnedal har stilt opp. Elever fra Vg2 på Byremo har påtatt seg byggeoppdraget for Sirdal vgs. Arbeidene er i full gang. -Vi har stort behov for å utvide garasjen, og det er moro at elever fra en annen videregående skole i Vest-Agder fylkeskommune kan bidra til å få planene realisert, sier rektor Anita Heiaas Haugen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer