I løpet av sommerferien har personalrommet på Vennesla videregående skole fått en etterlengtet ansiktsløfting. Veggene er malt, nye møbler kjøpt inn og en har fått ny kunst på veggene. I tråd med god Vennesla-skikk har skolen utsmykket deler av personalrommet ved hjelp av egne krefter. For første gang på 30 år kan de ansatte glede seg over å ha et personalrom med plass til alle. De ansatte kan nå velge om de vil hvile ut i den velkjente, trauste lenestolen, eller slange seg på mer hippe barkrakker.

Skolens egen fotograf, Tom Knudsen, har utsmykket en av veggene på personalrommet. Kunstverket består av en fotoserie trykt på lerret som illustrerer skolens fokus på trivsel, kunnskap og mangfold. Bildene er holdt i samme fargepallett som møblene.

Rundt om på avdelingene er Tom Knutsens elever på Medier og kommunikasjon i gang med lignende utsmykkingsoppdrag. I løpet av kort tid vil foto trykt på stålplater bli hengt opp på avdelingen for teknisk og industriell produksjon.
Kunstverk av Tom Knudsen


av admin, publisert 6. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer