Mandag 20. september hadde Utdanningsavdelingen besøk fra den videregående skolen "Doris Maria Morales Tijerno" fra Managua i Nicaragua. De er på besøk i Norge i forbindelse med et utvekslingsprosjekt mellom skolen fra Nicaragua og Kristiansand Katedralskole Gimle.Det var i alt åtte elever og lærere som besøkte Utdanningsavdelingen, sammen med tre representanter for KKG. De fikk en grunnleggende innføring, på spansk, i det norske utdanningssystemet, med vekt på likestilling og hvilke valg norske gutter og jenter gjør når de skal velge programområde for videregående utdanning. Dette var et tema de hadde ønsket seg på forhånd. De fikk også presentert Agderrådet sitt "Fritt valg"-prosjekt for likestilling på Sørlandet.

av Kyllesdal, Reidar/ Macdonald, Cheryl, publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer