På de åtte anleggene er det totalt oppmerket 389 parkeringsplasser. Ved opptellingen 10. juni var det parkert 103 biler og fire mopeder på plassene. 23. august var antallet økt til 148 biler og 12 mopeder.

Det er spesielt to anlegg som har høy bruk. Både anlegget på Rona øst for Varoddbroa og anlegget på Rosseland i Songdalen var overfylt 23. august. På Rosseland var det noen ledige plasser i juni, mens på Rona var det også da smekkfullt. På Tangvall i Søgne ble det største park&ride anlegget med 172 plasser åpnet tidligere i år. Ved begge opptellingene var snaue 30 av plassene belagt.

I Kristiansand er det to anlegg i tillegg til det i Rona. Både anlegget i Kjosbukta i Vågsbygd og på

Tangvall park&ride
Tangvall park&ride
Krossen var begge bare henimot halvfulle ved tellingen i august. I juni var det bare sju biler parkert i Kjosbukta med plass til 37 biler, men anlegget på Krossen, hvor det er 30 plasser ikke var noen parkerte biler den dagen tellingen ble foretatt.

På Vennesla er det et anlegg med plass til 24 biler ved den gamle postgården og et annet på Vikeland med plass til ni biler Bare rundt en tredjedel av plassene var benyttet begge datoene

I Lillesand er det anlagt et park&ride-anlegg med 58 plasser i Borkedalen. Her var det parkert 11 biler og to mopeder 10. juni og 17 biler og tre mopeder 23. august.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer