Women in Business er nå halvveis i prosjektperioden som varer fram til utgangen av 2011. Women in Business er et treårig EU-støttet prosjekt for Kattegat-Skagerrak-regionen som skal stimulere til innovasjon, utvikling og bærekraftig vekst i små og mellomstore bedrifter drevet av kvinner. Women in Business har nå lansert ny hjemmeside, som skal bli en kanal for alle som ønsker samarbeid og en markedsplass på tvers av Skagerrak. Hjemmesiden er som en elektronisk avis hvor du legger ut nyhe­ter om din bedrift eller organisasjon og du kan annonsere i et marked på tvers av landegrensene. Siden inneholder samtidig informasjon om prosjektet og alle deltakerne.

Women in Business har blant annet gjennomført fire av seks vekstsamlinger og en av tre konferanser. Vekstsamlingene er et nettverkssamarbeid der 36 kvinner fra Skandinavia jobber med utvikling av egne bedrifter, veiledet av forskere. Det er nettopp gjennomført en vekstsamling i Skagen og neste arrangement er en samling i Aust-Agder 17.-18. november, med tema ”Godtwomen in business illustrasjonsmotiv kjøpmannskap”. Les mer om vekstsamlingene her.


Prosjektets partnere og næringsutviklere samarbeider med forskergruppen for å utvikle den skandinaviske modell for kvinnelig entreprenørskap. Dette arbeidet vil munne ut i en forskningsrapport som legges frem våren 2011.


Prosjektet planlegger nå en åpen masterclass i forbindelse med den siste vekstsamling i Gøteborg-regionen andre uken i februar 2011. Mer informasjon kommer i løpet av høsten på prosjektets hjemmeside.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2010 | Skriv ut siden