Vest-Agder fylkeskommune(VAF) har i samarbeid med NAV og næringslivet etablert tre regionale karrieresentre; Lister (ligger i Farsund), Lindesnes (Ligger i Mandal) og Kristiansand. Denne uken ble alle tre sentrene offisielt åpnetOlav Haavorstad, leder for hovedutvaklger for kultur og utdanning(HKU) åpnet Karriere Lister. Han pekte på bakgrunnen for og utfordringene med den nye fylkeskommunale satsingen og framhevet at det var store forventninger til samarbeidet med NAV. Han påpekte også behovet for forutsigbarhet i utdanningstilbudet for de voksne.

av admin, publisert 27. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer