Karrieresenteret ble mandag 25.10 offisielt åpnet av utdanningssjef Arly Hauge. Han viste til at karrieresenteret i Kristiansand er et av 3 regionale senter i fylket, og har kontorlokaler på Kristiansand katedralskole Gimle. Arly Hauge nevnte videre at dette er et resultat av en partnerskapsavtale med Nav og næringslivet, og senteret skal i hovedsak tilby veiledning, kompetansevurdering og opplæring for voksne og ungdom uten skoleplass.Denne uken ble alle tre sentrene offisielt åpnet i henholdsvis Mandal (Karriere Lindesnes) og Farsund (Karriere Lister).

av admin, publisert 27. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer