Vest-Agder fylkeskommune(VAF) har i samarbeid med NAV og næringslivet etablert tre regionale karrieresentre; Lister, Lindesnes og Kristiansand. Denne uken ble alle tre sentrene offisielt åpnet. I Mandal, ble  Karriere Lindesnes høytidelig åpnet av Kirsti Solvang Salvesen fra Vest-Agder fylkeskommune. Hun informerte bl.a. om karrieresenterets forankring og målgruppe. Hilde Tallaksen fra Lindesnesregionen Næringshage hadde med en dåpsgave i form av en sølvskje. Alle er født med en sølvskje i munnen og det blir karrieresenterets oppgave å finne frem til denne hos hver enkelt.

av Macdonald, Cheryl, publisert 27. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer