utbedring av busstopp ved Lund kirke
Det er Kristiansand kommune og Vest-Agder fylkeskommune (VAF) som har forslått prosjektene og som må finne dekning for egenandelen på 25 prosent. Begge søknadene gjelder felles prosjekt om helhetlig tilrettelegging i Kristiansand med et samlet søknadsbeløp på 7,5 millioner kroner, fordelt med 3 millioner kroner på Kristiansand og 4,5 millioner kroner på Vest-Agder fylkeskommune. Tiltakene og prioriteringene er i tråd med vedtatt Strategi- og handlingsplan for universell utforming på samferdselsområdet i Vest-Agder fylkeskommune, for perioden 2010 til 2013.
Arbeid med utbedring av busstopp i Kristiansand

av Macdonald, Cheryl, publisert 26. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer