Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe rettet i fylkestinget onsdag fokus på flere alvorlige møteulykker på veiene i Vest-Agder. I en interpellasjon spurte han fylkesordføreren om han vil ta et initiativ overfor kommunene i fylket for å få på plass en forskutteringsordning for å forsere utbyggingen av midtdelere på veiene i fylket. Fylkesordfører Thore Westermoen gikk igjennom enkelte større veiprosjekter som er i gang eller under planlegging. -Vest-Agder fylkeskommune har på det nåværende tidspunkt ikke konkrete planer om en forskutteringsordning for å fremskynde etablering av midtdelere på E39 utover det som inngår i disse prosjektene, sa han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer