Politisk ledelse i vestlandsfylkene er i gang med en offensiv for å sette press på regjeringen og få fortgang i arbeidet med ferjefri E39 fra Kristiansand til Trondheim.Nederst i skjemaet Mandag møttes fylkesordførerne fra Hordaland, Rogaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal på Mortavika ferjekai i Rogaland for å møte bilister og yrkessjåfører som sto i ferjekøen. De ville fortelle om Vestlandsrådets satsning på å få til ferjefri E39 - kyststamveien.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer