Nå kan du snart bestille juleklippen på Lister videregående skole, avdeling Lista. Frisørklassen er fra 8. november klar til å ta imot kunder – og til rimelige priser. I fjor vedtok hovedutvalg for kultur og utdanning, at man fra skoleåret 2010/2011 ville opprette en halv frisørklasse på Vg2, i program for Design og Håndverk, på Lister videregående skole. Det var bra søkning til tilbudet, og nå er sju jenter i gang med utdanningen.

En frisør må gjerne være kreativ og åpen, og ha sans for service og kundebehandling. Nå er manFrisørlinje på Lister videregående Lista kommet så langt i skoleåret at salongen vil bli åpen for kunder to dager i uka, det vil si tirsdager og fredagerr. Og jentene er i stand til å levere mange slags ulike frisørtjenester i tillegg til vanlig klipping, så som farging, striping, etc. Prisene er heller ikke avskrekkende, en vanlig klipp koster kr 100,-.
Det er laget en egen kundeinngang til frisørsalongen i E-bygget på avdeling Lista, og alle ønskes hjertelig velkommen.

Prisliste for behandling i frisørsalongen på Lister videregående skole:

Klipp dame (med tørking/styling)

100,-

Klipp herre (med tørking/styling)

100,-

Striper

200,-

Farge kort hår

200,-

Vask/ styling / føhn

100,-

Make-up med oppsetting

150,-

Permanent/klipp/føn eller legging

100,-

Farging av vipper og bryn

100

av admin, publisert 27. oktober 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer