Er du eller kjenner du en dyktig gründerkvinne? Hvis så, har hun en unik mulighet om å vinne 1 million. Be henne skynde seg - søknadsfristen går ut 30. november. Gründerkvinner innen alle bransjer er i målgruppen. Kan bedriften samtidig vise til økning i omsetningen de siste årene og har potensial til å vokse, håper vi du får henne til å kaste seg på! Er bedriften hennes også under syv år, hun selv er eier/deleier og leder bedriften, er hun rett i målgruppen.

Hennes forretningsidé må være basert på noe nytt enten det gjelder hvordan hun arbeider, hva hun tilbyr eller hvordan hun tilbyr det. Muligheter og mål om å etablere og selge produktet/tjenesten i utlandet, bør gründerkvinnen også ha. Supert om du får henne til å skrive litt om markedet og sine planer for fremtiden.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her: http://www.innovasjonnorge.no/Nyheter/Nyhetsarkiv/Var-med-i-konkurransen-om-en-million/

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. november 2010 | Skriv ut siden