I Flekkefjord blir det juleverksted på museet for barn og ungdom lørdag 27. november fra klokken 12.00 til 15.00. Små og store ønskes velkommen til noen hyggelige timer på museet. Det årlige juleverkstedet arrangeres i samarbeid med Husflidslaget, og som alltid er det mange morsomme og lærerike aktiviteter. Du kan lage julepynt og julegaver med blant annet perler, ull, papir og kongler. Det er lurt å ta med din egen saks. Det blir også kafe med salg av kaffe, brus, kaker og vafler.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer