På møtet mellom Regjeringen og KS nylig ble Regjeringens forslag til statsbudsjett ble gjennomgått og KS presenterte sine synspunkter om blant annet samferdsel. KS påpekte at Regjeringen har gitt ekstra midler til vedlikehold på statens veier, mens den ikke har funnet tilsvarende midler til de 90 prosent av landets veier som fylkeskommunene har overtatt. Både stat og fylkeskommuner har opplevd store kostnadsøkninger på vedlikeholdskontrakter i 2010. Også kollektivtransporten må tilgodeses med betydelige midler de neste årene dersom nasjonale ambisjoner om kollektivtrafikkens rolle for å ta seg av forventet trafikkvekst i byområdene skal nås.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer