Historiekafé torsdag 4. november og familiedag på Paulen Gård søndag 7. november er Setesdalsbanens program i årets Kulturuke i Vennesla. Benytt muligheten til spennende foredrag på Grovane stasjon torsdagskvelden. PÅ søndag kjøre banen fra Grovane til Paulen og tilbake igjen. Innimellom blir det spennende og gøyale asktiviteter på Paulen. Begge arrangementene er gratis.

Historiekafén torsdag 4. november starter klokken 18.00 på Grovane stasjon. Det blir foredragSetesdalsbanen Barnemotiv ved Kjersti F. Myhre: Om sundhedstilstanden i Vennesland Herred 1860 - 1920.
Setesdalsbanen og Speiderne i Vennesla inviterer til familiedag på Paulen gård søndag 7. november. Motorvogna kjører fra Grovane stasjon klokken 12.00. Retur fra Paulen klokken 15.00 På Paulen blir det blant annet natursti, gps-orientering, pinnebrød, spikking (ta med kniv), pølsebål og mye mer. Enkelt matsalg blir det også. En alternativ vei til Paulen er å gå tømmerenna fra Steinsfoss.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer