Vest-Agder fylkeskommune (skoleeier og utbygger) og arkitektfirmaet 3XN  har tilført byggebransjen og lokalsamfunnet verdier som fokuserer på bærekraftig utvikling, samhandling og et pedagogisk fremtidsrettet tilbud, opplyser juryleder og leder for byutviklingsstyret i Kristiansand, Grete Kvelland Skaara (KrF). Det skriver fvn.no på sine nettsider. Det var under Byggedagen 2010 på Caledonien hotel i Kristiansand at Vest-Agder fylkeskommune og arkitektfirmaet 3XN kunne høste heder og ære, med den prestisjefylte tittelen Årets bygger 2010 for jobben de har gjort med Tangen videregående skole. Hele artikkelen finner du her.

av Macdonald, Cheryl, publisert 8. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer