Vinner av Raftoprisen 2008 - Bulambo Lembelembe Josué - ønsket lærere og elever velkomne til sitt hjemland under et besøk ved Tangen videregående skole tidligere denne uken. Et målløst publikum fulgte med da det ble gjengitt hjerteskjærende historier fra et krigsherjet rike. -Vi må stå sammen om å respektere mennesket, forklarte Raftoprisvinner Bulambo Lembelembe Josué og presiserte hvorfor det er viktig at norsk ungdom har kjennskap til situasjonen i Kongo. -Alle som er opptatt av menneskerett, kan bli bevisst på hva som foregår og være med og kjempe.

av Christopher Wirsching, publisert 12. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer