Det er to spennende kunstnere som får årets arbeidsstipend fra Vest-Agder fylkeskommune, sier leder av HKU. Hovedutvalget for Kultur og Utdanning(HKU) har vedtatt at årets arbeidsstipend for kunstnere tildeles Hilde Hefte (musiker) fra Kristiansand og Laura Christina Brøvig Vallenes (scenekunstner) fra Kristiansand. Det deles årlig ut to arbeidsstipend for kunstnere. Hvert arbeidsstipend er på kr. 100.000. Overrekkelsen av stipendet skjer under den årlige julemiddagen til Fylkestingen 14. Desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer